Luftballong som företagsevent

Dela

Ta med dina arbetskamrater på en oförglömlig upplevelse! Att flyga luftballong i Stockholm passar alla olika typer av företagsevent. Boka in en luftballongsflygning på kick-offen, firmafesten, som kundvård, som belöning för personal eller som ett enkelt teambuilding-event. Möjligheterna är många! Företag och föreningar kan ofta boka en hel korg, och även flera ballonger samt lämna önskemål om startplats och tid.

Ballongflygning är en bra samarbetsövning och kan ge er som arbetsgrupp eller förening en bra chans att lära känna varandra bättre och komma närmare i gruppen. Boka luftballong i Stockholm!

Ballongflyg som kundvård

Det finns få upplevelser man kommer ihåg så bra som en ballongflygning över Stockholm. Ge dina kunder eller prospekt en ballongtur, effektivare kundvård får man leta efter! En garanterad snackis samtidigt som det är en kostnadseffektiv marknadsföring för ditt företag. Luftballong Stockholm ombesörjer hela eventet, från transporter, mat, dryck, tillstånd med mera. Allt ni behöver göra är att bjuda in kunderna!

Att ta med era kunder på en luftballongtur är garanterat ett alldeles speciellt tillfälle och era kunder kommer länge (om inte för alltid) att minnas vem som bjöd med dem på sin allra första och spektakulära luftballongflygning i Stockholm.

Luftballong som reklampelare

Som vi redan nämnt här på luftballong Stockholm så finns det möjlighet att specialbygga ballonger i rent marknadsföringssyfte. Detta är ett väldigt speciellt och unikt sätt att marknadsföra ditt företag! Något som garanterat väcker uppmärksamhet. Det finns ett gäng olika företag som erbjuder olika marknadsföringssätt på luftballonger.

Vill du verkligen synas och kan tänka dig att lägga lite kapital kan du få en helt unik och specialbyggd luftballong enligt eget tycke och önskemål som gör reklam för ditt företag på ett väldigt uppseendeväckande sätt. Vill du inte gå ”all-in” så finns det möjlighet att köpa reklamplats på en vanlig luftballong, vilket också är en ögon-öppnare i sig.

Fler företag upptäcker luftballongflygning

Allt fler företag har upptäckt tjusningen i ballongflygningar, både som reklam och som kundvård. En ballongfärd är ett intressant alternativ till den traditionella representationen. Att bli bjuden på en ballongfärd är något man kommer ihåg och särskilt vem som bjöd in till detta! Ta kontakt med ditt närmaste ballongföretag i Stockholm för offerter och företagslösningar.